Unni-Olimb-Norman

Unni Olimb Norman

Daglig leder Risør By

“Risør By as samarbeider med Kari-Anne Røisland på ulike ..”

Risør By as samarbeider med Kari-Anne Røisland på ulike arenaer, bl a gjennom Risør Trebåtfestival og Risør Akvarium. Jeg opplever Kari-Anne som målbevisst, tydelig, krevende og kunnskapsrik. Hun deler av sine erfaringer, overholder avtaler og gjennomfører som avtalt. – En flott samarbeidspartner på alle måter.

Jarle-Moen-Foto-CF-We

Jarle Moen

Direktør  The Thief Hotel, Sommerro, City Plan

“Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt ..”

Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt fra salgstrening, teambuilding, strategi, utvikling og coaching av ledere og ledergrupper.
Det finnes ikke mange der ute som har hennes erfaring og tilnærming til disse områdene. Hun har en genuin måte å få med seg folket på, inspirere og motivere til utvikling og endring.
Jeg kan tryg anbefale henne enten det er som foredragsholder eller å gå inn på større prosjekter. For meg er hun helt klart et førstevalg!

Ragnar-Sørlie

Ragnar Sørlie

Senterleder Amfi Drøbak City

“Drøbak City samarbeidet med Kari-Anne Røisland gjennom ..”

Drøbak City samarbeidet med Kari-Anne Røisland gjennom store deler av 2015. Vi ønsket mer bevisstgjøring og kompetanseheving rundt salgskunnskapene til våre butikkmedarbeidere. Fokus på den gode salgssamtalen, mersalg og varekunnskap var viktige områder. Kari-Anne la opp til et flott pedagogisk opplegg rundt dette med kick off i plenum og flere gruppe oppgaver. Særlig ble det viktige kundefokuset hos nyansatte og unge butikkmedarbeidere prioritert. Drøbak City fikk med Kari-Annes bidrag satt dette på dagsorden i en ny og mer spennende kontekst.

Anna-Holm-Heide

Anna Holm Heide

Festivalkoordinator Risør Trebåtfestival

“Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med..”

Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Kari-Anne, både sommeren 2015 og 2016. Kari-Anne er et fyrverkeri av en dame! Sjelden har jeg møtt noen som er såpass tydelig, positiv og profesjonell. Jeg lærte mye av å jobbe med Kari-Anne, og se hvordan hun behandlet partnere, kunder, journalister, frivillige og lokale bedrifter. Teamet bak festivalen kom på jobb med et smil hver dag, og gikk med et enda større smil.

Pernilla-Lundberg

Pernilla Lundberg

Regionsjef Raise Gruppen

“Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig!..”

Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig!
Hon motiverar och inspirerar, får en att vilja nå sina mål och samtidigt bygga goda team.

Mona-Eikeland

Mona Eikeland

Vertskap Risør Hotell

“Kari-Anne er utrolig dyktig på salg og service. Hun er handle..”

Kari-Anne er utrolig dyktig på salg og service. Hun er handlekraftig og får ting gjort. Liker hennes tydelighet og evnen til å se løsninger. Jeg har jobbet med henne i forskjellige reiselivs prosjekter i Risør.

Håkon-Sandvik

Håkon Sandvik

Prosjektmedlem Risør Undervannsklubb

“Kari-Anne er målfokusert og dønn tydelig. Hun gir maks i alle..”

Kari-Anne er målfokusert og dønn tydelig. Hun gir maks i alle situasjoner og finner løsninger som fungerer. Hun er alltid oppmerksom og hyggelig i sin omgang med andre. Jeg samarbeidet med henne i forbindelse med en meget velykket aksjon mot marin forsøpling i Risør.

Daniel-Franzen

Daniel Fransèn

Operation Manager The Thief Hotel

“Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach..”

Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach. Tydlighet och action är två av hennes många styrkor och att lyssna och prata med henne är otroligt givande.

Bård-Berntsen

Bård Berntsen

Partner Kaluna

“Kari-Anne er en målfokusert, inspirerende og hardt arbeidende trener..”

Kari-Anne er en målfokusert, inspirerende og hardt arbeidende trener. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med henne på flere ulike kunder, og jeg imponeres av hvordan hun brenner for å hjelpe de kundene hun arbeider for.

Gerd-Langmyr

Gerd Langmyr

Styreleder Risør Akvarium

“Risør Akvarium har engasjer Kari-Anne Røisland i stilling..”

Risør Akvarium har engasjer Kari-Anne Røisland i stilling som PR/markedsføringskoordinator. Ved hennes arbeidsmåter er det bygget viktige og gode relasjoner, og det er etablert samarbeid med reiselivaktører- og turistattraksjoner, samt festivaler.
Kari-Anne har i stor grad bidratt til økning av besøk av barnehager og skoler, vært produsent av informasjon og invitasjon til et utarbeidet skolekonsept for naturfagundervisning.
Akvariet med få ansatte har fått et stort løft ved Kari-Annes store kunnskap om salg og service. Vårt prosjekt som ble gjennomført i sommer «Vi tar vare på livet i havet» ble en stor suksess gjennom prosjektledelse av Kari-Anne. Stor nedslag i presse/aviser og NRK ga Risør Akvarium god synlighet.
Kari-Anne tar tak i utfordringer og finner gode løsninger; både tekniske, praktiske og medmenneskelige.
Hun er også en dyktig coach for ansatte, og en god sparrer for styret. Hun har en ytterst behagelig, inspirerende og positiv måte å jobbe på og å samarbeide med, er kunnskapsrik og effektiv. Hun viser også stor arbeidsglede og er smittende positiv, men er også tydelig der det må til.
Kari-Anne Røisland er dyktig markedsfører som synliggjør akvariet på relevante arenaer, og hun har stor kunnskap og kjennskap til de ulike verktøyene som er blitt tatt i bruk. Dette har resultert i flere besøkende gjennom året.

Elisabeth-Vaardal

Elisabeth Vaardal

Salgs-markedsansvarlig Sørmarka konferansehotell

“Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for de ansatte på Sørm..”

Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for de ansatte på Sørmarka konferansehotell.
Valget falt på Kari-Anne Røisland. Det har vi ikke angret på. Anbefales på det sterkeste.
Hun kan virkelig sine saker.

Atle-Bjurstedt

Atle Bjurstedt

Daglig leder Aktiv Læring Høyskolen Cristiania

“Kari-Anne Røisland har gjennomført mange oppdrag som..”

Kari-Anne Røisland har gjennomført mange oppdrag som kursinstruktør for oss. Dette har vært kurs for både bedriftsmarkedet og for NAV med fokus på salg, service og kundebehandling. Kari-Anne har gjennomført alle oppdragene med et stort engasjement og faglig dyktighet. Hennes utadvendte vesen og gode humør oppleves meget positivt av deltakerne. Jeg vil derfor gi Kari-Anne de beste anbefalinger.

Jan-Seljesæter

Jan Seljesæter

Direktør Swegon

“Swegon AS benyttet Kari-Anne Røisland som kursleder og..”

Swegon AS benyttet Kari-Anne Røisland som kursleder og trener i forbindelse med vårt 2-dagers selgerutviklingsprogram. Hun er veldig engasjert og har et smittende humør, noe som gir en utrolig god tone gjennom hele kursopplegget. Vi kan på det varmeste anbefale Kari-Anne Røisland.

Per-Holm

Per Holm

Kjededirektør Byggeriet

“Byggeriet brukte Kari-Anne på 4 regionale salgs- og lederut..”

Byggeriet brukte Kari-Anne på 4 regionale salgs- og lederutviklingskurs våren 2012 og 2013 med meget godt resultat. Hun hadde evnen til å formidle kursets innhold blandet med egne erfaringer på en lettfattelig og underholdene måte.
For mange av deltagerne ble det umiddelbar suksess så snart de kom tilbake på jobb!
Vi gir derfor Kari-Anne våre beste anbefalinger og bruker henne gjerne igjen!

Carl-Berhard-Svenke

Carl Bernhard Svenke

Direktør Quality Hotel og Spa Kragerø

“Kari-Anne contributed to developing Quality Spa& Resort Kr..”

Kari-Anne contributed to developing Quality Spa& Resort Kragerøs leaders by profiling and advising them how to proceed as leaders. She comes forward as convincing, trustworthy and humorous!

Atle Hovi

Atle Hovi

Adm.direktør Beitostølen Resort

“Takk for et fantastisk inspirerende salgskurs i går..”

Alle var svært begeistret. Du treffer godt med budskapet, og vi er allerede i gang med tiltak for å øke salget.

Weronica Øvstetun

Weronica Øvstetun

Eier/daglig leder Stil Frisør & Velvære

“Tusen takk for et strålende foredrag på Damenes aften 16.02.2018..”

Tusen takk for et strålende foredrag på Damenes aften 16.02.2018. Du er ei sprudlende, energisk, dyktig og flott dame, som når ut til publikum. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger og håper vi får sjansen til å samarbeide en annen gang. ?TUSEN TAKK?.

Nadeen Breivik

Nadeen Breivik

HR sjef Habitat

“Kari-Anne leverte et super-motiverende, tydelig og inspirerende foredrag..”

Man skjønte fort at salg og den gode kundeopplevelsen er noe hun kan, som hun klarer å formidle med stort engasjement. Under forberedelsene plukket hun fort opp hvilke behov vi hadde og ga oss akkurat det vi trengte. Vi er veldig fornøyde og kommer til å booke henne igjen!

Amy Beth Henrickson

Amy Beth Henrickson

Daglig leder Trolltunga Tourism

“Vi fikk en strålende kick-off til en hel servicenæring, uvurderlig!..”

Kari-Anne kom inn og satte seg raskt inn i vår situasjon, slik at hun kunne gi oss nyttige tips og inspirerende forslag til hvordan vi kan jobbe videre. Vi fikk en strålende kick-off til en hel servicenæring som skal gjøre seg klar til mottak av turister. Uvurderlig!

Glava_Jon_Karlsen_jpeg

Jon Karlsen

Adm.dir. Saint-Gobain Norge, GLAVA AS / Saint Gobain Byggevarer AS, Styreleder NHO Østfold

“Kari-Anne er god..”

I Glava er vi veldig opptatt av å utvikle gode ledere på alle nivåer. Årlig gjennomfører vi forskjellig ledelsesprogram for alle med ansvar for folk.

Vi bruker 360 lederevaluering med jevne mellomrom som et grunnlag for tilbakemelding og videre utvikling for den enkelte leder. 360 vurderingen er viktig for at hver leder skal både forstå hvorledes hun/han fungerer og hva det bør arbeides med videre for å bli bedre.

Vi har fått hjelp av Kari- Anne både til kartlegging og til medvirkning i videre samtaler med lederne i bedriften.

Kari-Anne er god. Hun har forståelse for hva som kreves og en væremåte som gjør at hun blir akseptert av alle.

Åse Brødholt

Åse Brødholt

HR-Direktør GLAVA® AS og Saint-Gobain Byggevarer AS

“Hun har bidratt til å bevisstgjøre våre ledere og tydeliggjort hva lederansvar er..”

Som ansvarlig for lederutvikling i GLAVA®, har jeg benyttet Kari-Anne flere ganger i forbindelse med en 360 graders evaluering av våre ledere. Hennes vurderinger og tilbakemeldinger har gitt oss økt kunnskap om bedriftens lederkompetanse. Kari-Anne har raskt satt seg inn i og forstått vår organisasjon og vår ledelsesfilosofi. I individuelle tilbakemeldinger til ledere har hun på en behagelig måte løftet opp forbedringsområder til diskusjon. Hun har på denne måten bidratt til å bevisstgjøre våre ledere og tydeliggjort hva lederansvar er.

Ane Johansen Direktør Farris Bad

Ane Johansen

Direktør Farris Bad

“Jeg opplever Kari-Anne som svært kompetent, lyttende, søkende, støttende og aktiv i vår rekrutteringsprosess.”

Kari-Anne har gjennom sitt selskap Kari-Anne Røisland Consulting bistått meg med rekruttering av flere nøkkelpersoner til ledergruppen ved Farris Bad. Hun har vært med i prosessen helt fra siling av søknader frem til signering av kontrakt.

Kari-Anne brukte god tid for å finne ut hva jeg som leder ønsket å oppnå med de aktuelle stillingene, mine ønsker, samt hvilke kvaliteter som var viktig for å underbygge hotellets visjon og verdier.

Hun presenterte svært sterke kandidater med både riktig bakgrunn og personlighet. I den avgjørende fasen var hun en god coach som også utfordret meg på å se helheten på rekrutteringsprosessen.

Jeg opplever Kari-Anne som svært kompetent, lyttende, søkende, støttende og aktiv i denne typen prosesser. Hun er effektiv , tar tak i situasjoner, gjør grundige intervjuer og referansesjekker.

Jeg kommer til å benytte hennes bistand også ved senere anledninger, og kan varmt anbefale henne videre.

60765276_10157413886564306_7251109087297929216_o

Haakon Sand

Food & Beverage Manager The Thief Hotel

“Kari-Anne er en fantastisk dame med masse karisma, kunnskap og erfaring”

Kari-Anne Røisland var min coach og mentor i et av de totalt seks årene jeg jobbet på The Thief, i en tid jeg befant meg i en overgangsperiode hvor jeg gikk fra å ha en lederstilling på mellomleder til en direktør rolle med fullt avdelingsansvar.

Kari-Anne er en fantstisk dame med masse karisma, kunnskap og erfaring som har hjulpet meg og utviklet meg som leder samt bidratt til at jeg i stor grad har lykkes i min rolle. Kari-Anne og jeg har hatt regelmessige samtaler gjennom dette året og hun har vært til stor hjelp med utfordringer vi har hatt med personalet samt at hun har gitt meg mange gode råd hva angår mine egne plikter og arbeidsmetodikk.

Utover et profesjonelt samarbeid føler jeg at Kari-Anne og jeg har skapt en god personlig relasjon oss i mellom denne tiden, noe som støtter opp om hennes evne til å skape relasjoner.

Jeg har kun positive ting å fortelle om Kari-Anne.

lars

Lars Erik Presterud

Konsernsjef Erik Arnesen Bil AS

“Topp tilbake-meldinger fra hele flokken”

“Veldig stas, inspirerende og lærerikt å ha deg på besøk i dag Kari-Anne. Du leverte virkelig og midt i blinken på hva vi er opptatt av og jobber med, kundereisen og god bedriftskultur. ……Og topp tilbake-meldinger fra hele flokken. Lars”

Vi hadde gleden av å ha Kari-Anne til å holde et innlegg + gruppeoppgaver under vår årlige strategisamling. Temaet var kundereisen og god bedriftskultur. Kari-Anne gjorde et godt inntrykk allerede fra første kontakt. Hun var godt forberedt på oss som bedrift, og skreddersydde et svært godt tilpasset innlegg i tråd med våre viktige fokusområder. Kari-Anne er meget relevant og troverdig, svært kunnskapsrik og har hatt «skoen på» selv. Kari-Anne hadde også god energi og en positiv tilnærming. Jeg kan anbefale Kari-Anne på det varmeste.

Våre kunder

14325
Amfi-logo
Den norske Turistforening
Actalliance_lilla_pos
GLAVA_logo_liten-RGB
Habitat
nordic-choice-hotels_logo
NRK
Beitostoelen-Resort-logo
Hvite busser
iec-hus
mosseporten
Visit Trondheim
Norwegian-logo-686
THE_THIEF_logo_01_72dpi-662x468
BI
dekk 1
NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
Varehandel Akademiet
Talerlisten
Sørmarka
Swegon
stil frisør og velvære
the region stavanger
Risør By
Risor-Trebatfestival-Logo-CN-Edition-PNG-01
PKS
palmer-logo
nordkyn-logo1
nmbu_logo_rgb
KarConsulting holder kurs i salg og service for NAV
logo
Mat og drikke AS
logo
logo_visittrondheim
Kjedeløse treningssenter
Helgeland reiseliv
FjellVAR
farris bad
Drammensbadet
cura1
Bøisommarland
Poste Bring Logo
Meet Ullevaal
Servicekurs KarConsulting.no
Recom Gruppen
oslo-kommune-byvapen
Vitec logo
Picomed
Erik Arnesen
Moss i sentrum
kulturmeglerne
confex
Sommerro logo