Mitt serviceløfte til deg som kunde er:

Og gjøre mitt aller beste
Og sette meg inn deres situasjon
Og gi ærlige tilbakemelding for videre utvikling av bedriften

Hvilken forskjell gjør dette for dere?

En reel mulighet for diskusjon og refleksjon som kan føre til endringer og forbedringer i kundeopplevelsen

Kari-Anne Røisland

Grunnlegger og daglig leder

+47 90 99 57 74

Om Kari-Anne Røisland

Jeg har min bakgrunn fra reiseliv og handel. Gjennom 18 år har jeg vært med å bygge opp Skandinavias ledende hotellkjede Nordic Choice Hotels fra 5-170 hotell.

Min erfaring er fra både salg, drift og HR både på hoteller og hovedkontor. Jeg har gått gradene fra salgssjef på lokalt hotell, til hotelldirektør. Videre til hovedkontoret som salgsdirektør for region øst, Norge og senere for Norden.

Mine oppgaver som salgsdirektør var som fagansvarlig å drifte opptil 80 selgere i Norge, Sverige og Danmark på en effektiv og motiverende måte samt coache hotelldirektøren som var selgerens nærmeste leder i det daglige. Rekruttering, opplæring, strategi, operative salgsplaner, operativ salgsledelse, utvikling og oppfølging av bruk av salgsystemer, rapporteringssystemer og lignende var primæroppgavene.

Videre har jeg jobbet flere år i HR med rekruttering, klimaanalyse, fadderprogram, trainee program og ikke minst oppbyggingen av kompetanseplattformen til selskapet Choice Academy som var en totalleverandør innen kompetanseutvikling.

Jeg har vært Kommersiell Direktør i Alpinco som eier og driver destinasjonene Hafjell og Kvitfjell. Her har jeg hatt ansvaret for utvikling innen salg, marked og booking. Apinco er bla.a eid av Petter Stordalen som også eier Nordic Choice Hotels.

Jeg har også gjennom 5 år eid og drevet 2 klesbutikker der kundegruppen var kvinner 30+. Mitt tilbud til kundene var klær, sko, vesker, smykker.

Jeg har vært konsulent i eget selskap siden 2010 og jobber med kunder innen fagområdene salg, service, ledelse og HR. Jeg leverer tjenester som kurs, trening, rekruttering og forretningsutvikling. Jeg leies inn til korte og lengre oppdrag. Noen av mine kunder og referanser finner du her.

Jeg har et management for hire oppdrag for Stiftelsen Risør Trebåtfestival der jeg er leid inn som festivalleder siden 2015. Arbeidet kombineres med andre oppdrag.

Jeg er sertifisert coach fra Senter for Prestasjonscoaching, sertifisert bruker av Thomas International, samt sertifisert executive service coach i den internasjonale reiselivsorganisasjonen HSMAI.

Jeg har hatt en rekke styreverv og satt i ulike faggrupper og kompetanseutvalg opp igjennom årene.

Sertifiseringer

Executive Coach Servicepledge

Et program, en modell samt verktøy for utvikling av serviceløfte med fokus på kundeopplevelse, bedriftskultur, kommunikasjon, ‘service recovery’, målinger, ‘feedbackloops’ og kvalitetskontroll.

Prestasjonscoach

Prestasjonscoaching handler om å forløse iboende ressurser og overvinne mentale hindringer. Det er derfor et planmessig arbeid over tid. Vi jobber etter modellen GROW som inneholder mål, målforståelse, erkjennelse av ståsted og systematisk trening.

Thomas International

Person Profil Analyse (PPA) gir innsikt i hvordan mennesker opptrer på jobb og tilpasser sin atferd i forskjellige situasjoner. Dette kan anvendes til trening i blant annet å håndtere utfordringer, beslutninger, kommunikasjon og motivasjon.

Kontaktinfo

null

Org.nr: 992 666 404 MVA

Kari-Anne Røisland Consulting

Sykehusgata 4, 4950 Risør

90 99 57 74

Send oss en melding

Vi trenger din e-post for å sende deg møteinnkalling etter en innledende samtale.