Kunder og referanser

null
Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt fra salgstrening, teambuilding, strategi, utvikling og coaching av ledere og ledergrupper.
Det finnes ikke mange der ute som har hennes erfaring og tilnærming til disse områdene. Hun har en genuin måte å få med seg folket på, inspirere og motivere til utvikling og endring.
Jeg kan tryg anbefale henne enten det er som foredragsholder eller å gå inn på større prosjekter. For meg er hun helt klart et førstevalg!

-Jarle Moen, Direktør The Thief Hotel

null
Drøbak City samarbeidet med Kari-Anne Røisland gjennom store deler av 2015. Vi ønsket mer bevisstgjøring og kompetanseheving rundt salgskunnskapene til våre butikkmedarbeidere. Fokus på den gode salgssamtalen, mersalg og varekunnskap var viktige områder. Kari-Anne la opp til et flott pedagogisk opplegg rundt dette med kick off i plenum og flere gruppe oppgaver. Særlig ble det viktige kundefokuset hos nyansatte og unge butikkmedarbeidere prioritert. Drøbak City fikk med Kari-Annes bidrag satt dette på dagsorden i en ny og mer spennende kontekst.

– Ragnar Sørlie, Senterleder Amfi Drøbak City

null
Risør By as samarbeider med Kari-Anne Røisland på ulike arenaer, bl a gjennom Risør Trebåtfestival og Risør Akvarium. Jeg opplever Kari-Anne som målbevisst, tydelig, krevende og kunnskapsrik. Hun deler av sine erfaringer, overholder avtaler og gjennomfører som avtalt. – En flott samarbeidspartner på alle måter.

– Unni Olimb Norman, Daglig leder Risør By

null
Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Kari-Anne, både sommeren 2015 og 2016. Kari-Anne er et fyrverkeri av en dame! Sjelden har jeg møtt noen som er såpass tydelig, positiv og profesjonell. Jeg lærte mye av å jobbe med Kari-Anne, og se hvordan hun behandlet partnere, kunder, journalister, frivillige og lokale bedrifter. Teamet bak festivalen kom på jobb med et smil hver dag, og gikk med et enda større smil.

– Anna Holm Heide, Festivalkoordinator Risør Trebåtfestival

null
Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig!
Hon motiverar och inspirerar, får en att vilja nå sina mål och samtidigt bygga goda team.

– Pernilla Lundberg, Regionsjef Raise Gruppen

null
Kari-Anne er utrolig dyktig på salg og service. Hun er handlekraftig og får ting gjort. Liker hennes tydelighet og evnen til å se løsninger. Jeg har jobbet med henne i forskjellige reiselivs prosjekter i Risør.

– Mona Eikeland, vertskap Risør Hotell

null
Kari-Anne er målfokusert og dønn tydelig. Hun gir maks i alle situasjoner og finner løsninger som fungerer. Hun er alltid oppmerksom og hyggelig i sin omgang med andre. Jeg samarbeidet med henne i forbindelse med en meget velykket aksjon mot marin forsøpling i Risør.

-Håkon Sandvik, Prosjektmedlem Risør Undervannsklubb

null
Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach. Tydlighet och action är två av hennes många styrkor och att lyssna och prata med henne är otroligt givande.

-Daniel Fransèn, Operation Manager The Thief Hotel 

null
Kari-Anne er en målfokusert, inspirerende og hardt arbeidende trener. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med henne på flere ulike kunder, og jeg imponeres av hvordan hun brenner for å hjelpe de kundene hun arbeider for.

-Bård Berntsen, Partner Kaluna

null
Risør Akvarium har engasjer Kari-Anne Røisland i stilling som PR/markedsføringskoordinator. Ved hennes arbeidsmåter er det bygget viktige og gode relasjoner, og det er etablert samarbeid med reiselivaktører- og turistattraksjoner, samt festivaler.
Kari-Anne har i stor grad bidratt til økning av besøk av barnehager og skoler, vært produsent av informasjon og invitasjon til et utarbeidet skolekonsept for naturfagundervisning.
Akvariet med få ansatte har fått et stort løft ved Kari-Annes store kunnskap om salg og service. Vårt prosjekt som ble gjennomført i sommer «Vi tar vare på livet i havet» ble en stor suksess gjennom prosjektledelse av Kari-Anne. Stor nedslag i presse/aviser og NRK ga Risør Akvarium god synlighet.
Kari-Anne tar tak i utfordringer og finner gode løsninger; både tekniske, praktiske og medmenneskelige.
Hun er også en dyktig coach for ansatte, og en god sparrer for styret. Hun har en ytterst behagelig, inspirerende og positiv måte å jobbe på og å samarbeide med, er kunnskapsrik og effektiv. Hun viser også stor arbeidsglede og er smittende positiv, men er også tydelig der det må til.
Kari-Anne Røisland er dyktig markedsfører som synliggjør akvariet på relevante arenaer, og hun har stor kunnskap og kjennskap til de ulike verktøyene som er blitt tatt i bruk. Dette har resultert i flere besøkende gjennom året.

-Gerd Langmyr, Styreleder Risør Akvarium

null
Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for de ansatte på Sørmarka konferansehotell.
Valget falt på Kari-Anne Røisland. Det har vi ikke angret på. Anbefales på det sterkeste.
Hun kan virkelig sine saker.

 – Elisabeth Vaardal, Salgs-markedsansvarlig, Sørmarka konferansehotell 

null
Kari-Anne Røisland har gjennomført mange oppdrag som kursinstruktør for oss. Dette har vært kurs for både bedriftsmarkedet og for NAV med fokus på salg, service og kundebehandling. Kari-Anne har gjennomført alle oppdragene med et stort engasjement og faglig dyktighet. Hennes utadvendte vesen og gode humør oppleves meget positivt av deltakerne. Jeg vil derfor gi Kari-Anne de beste anbefalinger.

 – Atle Bjurstedt, Daglig leder Aktiv Læring/Høyskolen Cristiania 

null
Swegon AS benyttet Kari-Anne Røisland som kursleder og trener i forbindelse med vårt 2-dagers selgerutviklingsprogram. Hun er veldig engasjert og har et smittende humør, noe som gir en utrolig god tone gjennom hele kursopplegget. Vi kan på det varmeste anbefale Kari-Anne Røisland.

 – Jan Seljesæter, Direktør Swegon 

null
Byggeriet brukte Kari-Anne på 4 regionale salgs- og lederutviklingskurs våren 2012 og 2013 med meget godt resultat. Hun hadde evnen til å formidle kursets innhold blandet med egne erfaringer på en lettfattelig og underholdene måte.
For mange av deltagerne ble det umiddelbar suksess så snart de kom tilbake på jobb!
Vi gir derfor Kari-Anne våre beste anbefalinger og bruker henne gjerne igjen!

 – Per Holm, Kjededirektør Byggeriet 

null
Kari-Anne contributed to developing Quality Spa& Resort Kragerøs leaders by profiling and advising them how to proceed as leaders. She comes forward as convincing, trustworthy and humorous!

 -Carl Bernhard Svenke, Direktør Quality Hotel og Spa Kragerø